A better way - Important message to you

A better way - Registration - Inregistrare
Conectare

Completing this form confirms you wish to receive email communications. You can securely opt-out at any time. I agree to give valentin fox permission to send me future emails. I understand I can opt-out at any time in the future.

Powered by Response Magic
Email Marketing System

Walkomarket - Make the Difference -

Walko

Translate

QR morinda

QRCode

20100803

Alchimia creierului - Mind synergy

ALCHIMIA CREIERULUI
Reconfigureaza-ti creierul si fii genial in 3 - 6 saptamani!
Scapa de stres in doar 10 minute!
Redescopera echilibrul si bucuria de a trai
Mentine-ti mintea agera indiferent de varsta

Descopera cum iti poti schimba undele cerebrale fara efort in doar cateva minute de la stres la relaxare profunda si chiar meditatie, pentru o sanatate mai buna, somn profund regenerator si performante de varf!
Ce inseamna sa FII GENIAL?
Inseamna sa GANDESTI GENIAL!

Si cum poti gandi si tu ca un geniu? Exact ca la un computer, gandirea tine de doua aspecte: configurarea hardware (a creierului) si calitatea software (a programelor de gandire)! Creierul uman poate atinge performante exceptionale daca il configurezi optim si daca dezvolti si mentii o gandire constructiva, pozitiva. Acum, cu MIND SYNERGY si Pachetul Promotional "Richard Bandler 2010" le poti face pe amandoua.

1. Cum functioneaza gandirea?
Daca exista o stiinta a gandirii aceasta este Programarea Neuro-Lingvistica (NLP). Richard Bandler, co-fondatorul NLP, a adus aceasta stiinta la nivel de arta.
In esenta noi gandim in imagini, sunete, cuvinte si sentimente. Modul in care le gestionam face diferenta intre genialitate, mediocritate si... nulitate!
Geniile nu au doua creiere, ci un SISTEM eficient de procesare a gandirii si strategii de optimizare a creierului. Cel mai eficient mod de programare (neuro-lingvistica) a gandirii este prezentat de Bandler in ultimele 2 carti ale sale "Fa-ti viata exact cum vrei TU!" si "Ghidul lui Richard Bandler pentru TRANS-formare".
Cartile au fost scrise pentru a fi folosite imediat, de oricine doreste in primul rand rezultate sau are nevoie de solutii concrete la problemele de viata cu care se confrunta. Mai multe despre aceste carti la www.vidia.ro

2. Cum functioneaza creierul?
Emisfera stanga (ES) este logica, rationala, matematica, stiintifica, calculata. Foloseste cuvinte, numere, simboluri si respecta reguli. Gandeste secvential si cu detalii, observa relatii tip cauza-efect.
Emisfera dreapta (ED) este creativa, intuitiva, sentimentala. Foloseste imagini, sunete si emotii. Gandeste spatial, in salturi (nu liniar) si nu are simtul timpului; foloseste metafore si analogii, isi imagineaza si viseaza liber, fara reguli. Gandeste filozofic, spiritual, mistic.
Problema: Dominanta!
Fiecare emisfera are calitatile si utilitatea ei. In general, la femei predomina emisfera cerebrala dreapta iar la barbati cea stanga. Problemele apar cand una domina tot timpul, prea mult sau cand nu trebuie. Si aproape toata lumea are probleme (care din cauza stilului de viata "modern" devin tot mai grave) in acest sens. Cel mai important neajuns este gandirea de tip "te invarti in cerc si nu gasesti iesire"; aceasta poate fi de doua feluri:
Ai idei si vise deosebite (ED), dar nu reusesti sa le pui in practica (ES) logic si calculat;
Muncesti stiintific, detaliat (ES), dar linear, fara idei sau viziuni (ED) care sa faca un salt calitativ.
Un singur exemplu, un studiu legat de aparitia ideilor creative ilustreaza acest dezechilibru grav, avand in vedere cat timp petrecem la munca:
Cand iti vin cele mai bune idei? - Raspunsurile a peste 10.000 de persoane chestionate:
97%
3%
Cand muncesc
Cand fac dus/ in baie - EVRIKA!
Inainte sa adorm
Cand nu fac nimic
Cand ma plimb
Cand stau la povesti Cand meditez
Cand reflectez
In vacanta
Cand beau vin
In timpul altor activitati …
Acesta dominanta plus surescitarea sunt cauza multor neplaceri din viata ta. De la scaderea performantelor mentale, emotionale, fizice si profesionale, la boli atat psihice cat si somatice. Da, mai nou stiinta a demonstrat legatura stresului psihic nu doar cu bolile mentale, ci si cu cele somatice. Iar legatura este grava in sensul ca aproape toate bolile se datoreaza intr-o anumita masura stresului, in multe cazuri aceasta masura fiind chiar si de 80%. Cateva afectiuni generate de stres sunt:
Atacuri de panica
Anxietate
Fobii
Insomnie
Oboseala cronica
Dureri de cap (cronice sau ocazionale)
Hiperacididate
Hipertensiune
Luare rapida in greutate
Pierdere a greutatii
Anorexie
Depresie
Ulcer
etc

Aceste afectiuni (si altele) apar pentru ca nu te-a invatat nimeni sa te relaxezi si ai acumulat prea multe tensiuni.
Pe de alta parte, aceasta legatura intre stresul psihic si bolile somatice explica miracolul vindecarii atunci cand "doar" te relaxezi sau meditezi (cea mai profunda forma de relaxare si mult mai mult de atat).
Solutia: Echilibrul!
Din studiul oamenilor geniali s-a constat ca acestia si-au dezvoltat abilitatea de a-si echilibra emisferele cerebrale. TOTI oamenii geniali au acest echilibru care se manifesta in doua moduri:
Folosirea simultana a ambelor emisfere (de exp. Nikola Tesla)
Abilitatea de a trece de la o emisfera la alta usor si cand ai nevoie.
Adica sa asculti cu "sufletul" atunci cand esti la un concert, nu sa despici firul in patru deoarece nu cu ratiunea se traieste muzica. Si invers, daca esti "poet" cand calculezi constructia unui pod, probabil acesta nu va rezista prea mult.
Nikola Tesla, folosindu-si ambele emisfere simultan, isi imagina (ED) un motor nou si totodata il testa (ES) in minte. Facea calcule si corecta unde era nevoie (ES), il testa din nou in imaginatie (ED) pana mergea bine si cand il construia iesea perfect din prima.
Mendeleev a structurat (ES) in vis (ED) tabelul periodic al elementelor.
Practicantii avansati ai meditatiei folosesc ambele emisfere sinergic si au abilitatea de a trece usor de la o stare la alta a mintii (de la imaginatia creativa la ratiune si invers).
In mod traditional, aceste abilitati se formeaza in ani sau chiar zeci de ani de practica. Tehnologia MIND SYNERGY iti permite accesul imediat la moduri de gandire geniale prin echilibrarea emisferelor cerebrale. Este cea mai sigura si eficienta tehnologie de combatere a stresului si are efecte instantanee. Nu este doar ecologica (zero efecte secundare negative) ci, prin echilibrarea creierului - centrul de comanda al organismului - are efecte benefice profunde asupra sanatatii si a intregului sistem.

COMANDA AICI

CUM si de ce functioneaza MIND SYNERGY?
Doua mecanisme dovedite stiintific raspund la aceste intrebari:
Masuratori EEG demonstreaza cum creierul raspunde in 40-60 de secunde la stimulii MIND SYNERGY generand unde corespunzatoare programului rulat.
Neuroplasticitatea a demonstrat ca aceleasi frecvente precise repetate suficient genereaza noi sinapse, cai neuronale corespunzatoare unor noi aptitudini.
Te-ai intrebat vreodata in ce consta secretul calugarilor care reusesc sa intre rapid in stare de meditatie si sa obtina rezultate performante?
Te-ai surprins macar o singura data gandindu-te ca olimpicii, performerii de top au ceva ce tie iti lipseste si ca ti-ai fi dorit sa fii in pielea lor, sa gandesti cum gandesc ei si sa poti face ce fac ei?
De multa vreme, se vorbeste despre oamenii de succes ca fiind persoane "supradotate", inzestrate de la natura, facandu-se astfel diferenta intre acestea si oamenii "obisnuiti". Insa, conform analizelor stiintifice realizate pe ambele tipuri de persoane, s-a ajuns la concluzia ca nu exista nicio diferenta si ca performanta se atinge prin concentrare si exercitii constante. Adevarul este deci ca muncind ani de zile doar intr-un anumit domeniu, poti invata orice: cantat la vioara, vals, fizica, istorie universala, medicina etc. Facand aceleasi exercitii iar si iar si iar, creierul dezvolta conexiuni neuronale noi responsabile cu deprinderea abilitatii respective, insa odata configurate ele trebuie mentinute prin antrenament continuu. Asa arata reteta traditionala a performantei.
De ce este necesar atat de mult timp? Din cauza tatonarilor, a progresului prin incercare si esec, a faptului ca aproape fiecare succes presupune reinventarea rotii. Cel putin, asa era pana acum...
FOLOSESTE-L SAU IL PIERZI!
Oricine iti poate spune ca regula de aur a formarii si mentinerii unei conditii fizice excelente este fitness-ul, exersarea muschilor. Nu este astfel de mirare ca exista persoane care la 70, 80 de ani si chiar mai tarziu sunt inca "verzi". La fel, creierul poate atinge cele mai inalte performante daca lucrezi cu el. "Foloseste-l sau il pierzi!" este o veche zicala inteleapta. Se vorbeste astazi din ce in ce mai des despre "vitalitatea cognitiva" sau conservarea functiei cognitive a creierului. Cu alte cuvinte, acest lucru este posibil prin antrenare, adica stimularea continua a activitatii mentale. Aceasta nu doar ca elimina posibilitatea aparitiei procesului de degenerescenta (senilitate) asociat inaintarii in varsta, ci ajuta si la mentinerea unei stari emotionale pozitive si de asemenea, la mentinerea agerimii, atentiei si concentrarii.
SOMNUL PROFUND REGENERATOR - CONDITIE DE BAZA A UNUI CREIER PERFORMANT CAT SI A SANATATII IN GENERAL
Ultimele studii realizate de catre specialisti arata ca insomnia este cauza a 45% dintre accidentele rutiere si de munca. Contrar unei conceptii gresite, insomnia nu se defineste doar ca reducerea cantitatii de somn, ci mai degraba este legata de calitatea somnului.

In ultimul secol, aceasta a devenit o problema de sanatate publica la nivel mondial. Numai in Europa 66% dintre femei si 34% dintre barbati sufera de insomnie si pentru aproape 40% dintre cei chestionati, insomnia reprezinta o problema severa. Este cu atat mai grav cu cat aceste studii nu sunt totusi de actualitate, asa incat pe fondul crizei financiare care afecteaza aproape intreaga lume s-a inregistrat o crestere foarte mare a cazurilor de depresie generata de stres si de insomnie.
De asemenea, neurologii au facut studii care au scos la iveala faptul ca aceeasi problema a lipsei somnului de calitate duce la micsorarea densitatii materiei cenusii, ceea ce inseamna ca provoaca o scadere dramatica a performantelor intelectuale, dar si incapacitatea luarii deciziilor corecte, a gandirii "la rece"...
Un somn profund regenerator este asadar o conditie de baza pentru un creier capabil sa functioneze la cele mai inalte cote si sa dea cele mai mari performante.
De mai bine de 20 de ani, se fac cercetari intense in legatura cu aceste aspecte importante ale creierului uman, iar progresul tot mai mare in domeniul tehnologiei a facilitat aparitia unei noi stiinte in acest sens...
Tehnologia care revolutioneaza dezvoltarea creierului si fundamentul unei stiinte noi - Brain-Fitness
Remodelarea configuratiei creierului este denumita de catre specialistii in domeniu neuroplasticitate, iar stiinta care vorbeste despre antrenarea creierului este Brain-Fitness-ul sau fitness cerebral. Cercetari recente revolutioneaza ipoteza, crezul limitat, conform caruia creierul se dezvolta doar in copilarie. Stiinta neuroplasticitatii a demonstrat cum gandirea, invatarea si exercitiile schimba atat structura fizica (anatomica), cat si organizarea functionala a creierului (fiziologia) indiferent de varsta.
Asa cum am spus si mai devreme, creierul poate fi antrenat si dezvoltat exact ca un muschi. De ce la culturisti rezultatele se vad repede si precis? Pentru ca fac iar si iar exercitii precise pentru anumiti muschi. Acesta este tot secretul: repetitia precisa. Daca ar exersa la intamplare cand un muschi, cand altul, rezultatele ar intarzia foarte mult sau nu ar aparea deloc. Ceea ce de fapt se intampla cu majoritatea metodelor de dezvoltare a mintii si a creierului.
Fie ca esti interesat sa inveti si sa stapanesti la perfectie o anumita materie sau vrei sa-ti insusesti o abilitate anume care sa te medalieze cu aur, fie ca iti doresti pur si simplu sa-ti mentii creierul ager si sa-ti pastrezi o conditie psihica minunata, astazi le poti face detasandu-te de ideea celor 10.000 mii de ore de munca...
Cu ajutorul tehnologiei brain machine MIND SYNERGY, acum iti poti configura creierul in doar cateva minute pentru performante maxime exact in domeniul dorit:
invatare accelerata,
creativitate de geniu,
concentrare perfecta si stare de flux,
relaxare instantanee sau somn profund regenerator,
visare lucida sau dedublare astrala,
meditatie perfecta
sau pur si simplu pentru a fi fericit si optimist!
Mai mult, repetand acelasi program zilnic timp de 3-6 saptamani creierul dezvolta noi sinapse, cai neuronale care permit o gandire si un comportament nou! Adica dobandesti o deprindere noua, o aptitudine "incorporata" ca o a doua natura a ta, nu doar experiente izolate, accidentale.
Studiind performeri de varf - maestri in diverse domenii - cu ajutorul masuratorilor EEG, specialistii au descoperit etape clare prin care trece creierul pentru a manifesta o abilitate sau alta. De exemplu, studiind calugari Zen si maestri tibetani in meditatie s-au obtinut "retetele" cu ajutorul carora acestia reusesc performanta de a intra in starea de vid mental.

Acest Punct Zero este considerat starea de potentialitate maxima in care organismul se regenereaza complet. Acesta este secretul vindecarilor spontane, longevitatii si creativitatii celor care traiesc o pace mentala si sufleteasca desavarsita.
Daca in mod traditional, asemenea performanta necesita zeci de ani de munca, acum oricine foloseste MIND SYNERGY intra in aceeasi stare de vid mental in cca 30 de minute datorita "retetelor" precise obtinute de la maestri. Si asta e valabil in fiecare domeniu pentru care au fost facute studii detaliate de mai bine de 20 de ani.
Ce este MIND SYNERGY si ce REZULTATE are?
Este un dispozitiv de stimulare cerebrala bazat pe principii stiintifice solide. El actioneaza prin intermediul stimulilor luminosi si vizuali si este prevazut cu un microcontroler, memorie si programe proprii. Cele 51 de programe ale sale acopera intreaga gama de efecte si beneficii aduse de acest tip de stimulare cerebrala.
Din totalul informatiilor pe care le primeste creierul, aproximativ 95% sunt receptate pe cale vizuala. Din restul de 5 procente mai mult de doua treimi le constituie stimulii auditivi. Astfel, realizand o stimulare vizual-auditiva putem capta aproape intreaga atentie a creierului. Cel care s-a ocupat sistematic pentru prima data, in anii "50 de stimularea creierului prin intermediul semnalelor luminoase si sonore a fost doctorul Francis Lefebure. Numeroasele sale studii experimentale realizate pe loturi de studenti voluntari precum si pe mai mult de 200 de pacienti, au demonstrat ca in urma unor stimulari simple audiovizuale de acest gen (lumina si sunet alternant stanga/dreapta) apar efecte profund benefice care se mentin mai multe zile.
Intr-o singura sedinta cu Mind Synergy efectele cel mai des intalnite in cadrul studiilor si despre care ne-au relatat utilizatorii sunt:
o stare de relaxare spontana si profunda
vid mental, linistire completa a activitatii mentale
euforie, o bucurie coplesitoare fara obiect
modificarea perceptiei temporale si spatiale in timpul somnului (intrepatrunderea mai multor universuri)
disparitia in timpul sedintei a anumitor tulburari
aparitia unor idei noi, deosebite, a unor solutii foarte inspirate
un somn profund, regenerator.
Dupa mai multe sesiuni utilizatorii au relatat aparitia urmatoarelor rezultate:
amplificarea capacitatii de concentrare si memorare
stimularea creativitatii
cresterea volumului de informatii memorate
randament excelent la invatare accelerata
intrarea rapida si cu rezultate foarte bune in meditatie.
stimularea capacitatilor mentale latente precum telepatia, precognitia si clarviziunea
aparitia unor fenomene precum dedublarea astrala si visele constiente.

Cum se foloseste?
MIND SYNERGY este foarte usor si placut de utilizat. Asezat confortabil sau intins pe pat iti pui ochelarii speciali, castile si apesi butonul ‚pornit". In cateva minute vei intra intr-o stare de relaxare speciala, o stare modificata a constiintei numita transa.

Il poti folosi inainte de culcare (si oricand esti stresat sau obosit sau fara energie sau lenes) ... fara efort ... fara ani de exercitii speciale.
Cui se adreseaza? Cine foloseste aceste tehnologii?
Tehnologiile Brain Machine sunt cele mai importante instrumente de dezvoltare umana la ora actuala. Ele ofera oportunitati noi pentru o calitate mult mai ridicata a vietii.
MIND SYNERGY poate fi folosit atat pentru tratament, cercetare si dezvoltare personala, cat si pentru a-i ajuta pe altii prin terapie si stari de transa ghidata. Dispozitivul este prevazut cu o intrare audio pentru semnal extern. Astfel se poat suprapune peste semnalul aparatului muzica si o voce cu sugestii personalizate precis pentru ce doresti tu sa realizezi sau pentru ce problema vrei sa rezolvi.
Este folosit cu succes in mediile foarte solicitante, cu factor mare de stres - pentru relaxare si focalizare. Daca si in cazul tau stresul iti scade randamentul sau iti afecteaza sanatatea poti folosi cu succes aceasta tehnologie, chiar daca alte metode de management al stresului nu au functionat. Iata cateva exemple unde este folosit in prezent cu succes:in afaceri (CEO, Manageri, Brokeri, etc),
pentru medici, controlori de trafic si alti specialisti care lucreaza in ture de noapte si isi deregleaza bioritmurile,
pentru cei care lucreaza cu computere, IT si alte profesii care solicita creierul constant intr-un singur mod creand dezechilibre (boli profesionale "noi"),
in terapie (psihoterapie dar si pentru regenerarea unor functii ale creierului),
eliminarea instantanee a stresului, relaxare profunda si reincarcarea "bateriilor",
vindecarea insomiei si redobandirea somnului profund regenerator,
in cercetare (universitati, laboratoare si in cadrul armatei),
pentru studenti si dezvoltare personala (atat pentru a invata mai repede si mai bine, cat si pentru o gandire creativa, holista, geniala),
pentru dezvoltare spirituala accelerata (meditatii profunde, vise lucide si proiectii astrale, intuitie si telepatie, vedere astrala), etc.
Richard Bandler foloseste astfel de tehnologii atat personal cat si cu clientii sai pentru a crea oprtunitati noi, succes si libertate. Rezultatele sunt extraordinare: imbunatatirea invatarii, a somnului, a gandirii … si chiar mult mai mult.
Robert Anton Wilson (unul dintre cei mai importanti experti in filosofia stiintei) si majoritatea membrilor MENSA* se numara printre tot mai numerosii utilizatori de brain machine! Alatura-te si tu acestui grup de elitisti si seteaza-ti creierul pentru performante de varf! Fii si tu campion la atletism mental!
* Mensa este o societate fondata in Oxford, Marea Britanie, in 1946, cu scopul de a identifica si a pune in legatura oameni cu un coeficient foarte inalt de inteligenta (QI). In acest moment exista peste 100.000 de membri in peste 100 de tari.
Cumpara* acum MIND SYNERGY impreuna cu Pachetul Promotional "Richard Bandler 2010" de la VIDIA si pe langa reducerea de 50 € mai primesti GRATIS 10 CD-uri cu programe puternice de TRANSformare si Dezvoltare Personala in valoare de 470 lei (AIM Group va lansa cate 1 CD lunar incepand din Octombrie 2010).

Relaxeaza-te Instantaneu - Pacea Mintii
Somn Profund Regenerator
Focalizare si Concentrare
Invata sa Inveti repede, usor si eficient
Realizeaza-ti Scopurile
Creaza-ti o Imagine de Sine Sanatoasa
Viata Sanatoasa (fara fumat)
Viata Sanatoasa (fara zahar/ dulciuri)
Vise Lucide
Elibereaza-ti Imaginatia Creatoare
Total
Pret Normal:

470 lei
Fiecare CD contine o parte teoretica, un manual si o sesiune practica conceputa special pentru lucru cu MIND SYNERGY pentru accelerarea progresului.

Pret Normal program

MIND SYNERGY
1080 lei

10 CD-uri TRANS-formare si Dezvoltare Personala
470 lei

Total
1550 lei


Esti interesat lasa un comentariu !

Share sale

For Leaders

MLMTP trafic

Millionaire Academy

Millionaire Academy Network :: Banner One

Goal Mastery

Optin Page: Goal Mastery For Personal And Financial Achievement

FOX Hits

youtube

PTR

trusteeptr.com

quickcomm

Quick Click Commissions

amazon

walko

Grand Opening!

Advertise your products to shoppers

Quality advertising. Big traffic. Increase sales. Promote your website. Advertise your product to shoppers.

E-Commerce Associates Program

Adkreator

Cash

Whoops!

Te-ai saturat sa fii salariat?
Alege sa fii antreprenor!

De cate ori te-ai gandit cum ar fi sa nu mai ai program fix de lucru, sa nu mai asculti dispozitiile lui X sau Y, sa nu mai suporti tot felul de frecusuri la serviciu doar pentru ca ai de platit intretinerea sau rata la casa.

Si sa muncesti nu pentru salariul acela de supravietuire, ci pentru profit, pentru profitul afacerii tale. Un profit care ti-ar permite o viata inaccesibila in acest moment. Un profit care te-ar face sa spui: "Am facut o treaba buna. Sunt mandru de mine!"
Succesul este o problema de atitudine! Alegerea este numai a ta!
Bani, faima, apreciere... In fiecare secunda milioane de oameni incearca sa gaseasca o modalitate de a le obtine. In acest moment, persoane ca tine, dornice de a lua tot ce e mai bun si mai frumos de la viata, cauta ideea de afacere castigatoare. Majoritatea acestor idei raman in intimitatea gandului, ca un vis de glorie. Multe altele mor in stadiul de proiect. Chiar acum un milion de idei sunt aplicate. Doar una reuseste. Acum ai acces direct la acele afaceri castigatoare.

Ok, ti-a venit ideea care te va imbogati! Ai nevoie de un calcul: care este investitia initiala, profitul lunar, care este potentialul de dezvoltare, care sunt materialele de care ai nevoie, cum se prezinta piata, concurenta. Toate aceste lucruri, alaturi de cele mai noi si mai profitabile oportunitati de afaceri de pe piata romaneasca si nu numai, le gasesti AICI in articolele blogului! Acum on-line, mai usor de primit informatia, mai usor de citit! - urmareste - ne ...

Si... nu uita! Succesul incepe de la o idee! Bine ai venit in lumea oportunitatilor de afaceri!


Map IP Address
Powered byIP2Location.com

Bookmark and Share

Blog counter

triple

Our Privacy Policy

Privacy Policy for walkomarket.blogspot.com/

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at walkocomprest@gmail.com

At walkomarket.blogspot.com/, the privacy of our visitors is of extreme importance to us. This privacy policy document outlines the types of personal information is received and collected by walkomarket.blogpot.com/ and how it is used.

Log Files
Like many other Web sites, walkomarket.blogspot.com/ makes use of log files. The information inside the log files includes internet protocol ( IP ) addresses, type of browser, Internet Service Provider ( ISP ), date/time stamp, referring/exit pages, and number of clicks to analyze trends, administer the site, track user’s movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons
walkomarket.blogspot.com/ dont use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick DART Cookie
.:: Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on your site.
.:: Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to your users based on their visit to your sites and other sites on the Internet.
.:: Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html

Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include ....
Google Adsense
Adbrite


These third-party ad servers or ad networks use technology to the advertisements and links that appear on walkomarket.blogspot.com/ send directly to your browsers. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies ( such as cookies, JavaScript, or Web Beacons ) may also be used by the third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertisements and / or to personalize the advertising content that you see.

walkomarket.blogspot.com/ has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. walkomarket.blogspot.com/'s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers' respective websites.
Copyright © 2009-2012 walkomarket.blogspot.com All rights reserved.